Rejserrejser.html
 Om OsOm_Os.html
Praktisk Info
InspirationInspiration.html
KontaktKontakt_Os.html
Forsidenforsiden.html
Book RejseBook_rejse.html

Praktisk Info:


Ture kan bestilles på e-mail eller via bestillingsformularen i booking menuen.

Timeout Rejsebetingelser:

ARRANGEMENT
Alle ture købt hos Timeout er arrangeret af Timeout Travel i samarbejde med lokale leverandører (f.eks. hoteller, transportselskaber mm.)

TILMELDING
Ture kan bestilles pr.  e-mail eller via bestillingsformularen på hjemmesiden. Fra deltagerens side er en tilmelding bindende fra det øjeblik, den meddeles - også når dette sker mundtligt. Afbestillingsreglerne er gyldige fra dette tidspunkt for samtlige personer, som tilmeldingen omfatter. For Timeout er aftalen bindende, når Timeout skriftligt bekræfter bestillingen ved at fremsende en faktura pr. mail, der angiver rejsemål, dato og pris. På fakturaen er anført bankkontonummer, hvortil depositum samt restbeløb overføres. Husk altid at anføre indbetalerens navn og faktura-nummer.

DEPOSITUM
Depositum betales senest 7 dage efter modtagelse af faktura. Depositummets størrelse pr. person er:
1000 kr. per person

Ved indbetaling af depositum bekræfter du samtidig at have gennemlæst og accepteret vilkår og rejsebetingelser.

RESTBELØB BETALING
Restbeløbet forfalder til betaling 45 dage før afrejse. Dato for indbetaling af restbeløb er anført på fakturaen.

FREMSENDELSE AF DOKUMENTER
Materiale (f.eks. faktura, trek info mm) vil blive sendt pr. e-mail, til deltageren

AFBESTILLING
For alle bindende tilmeldinger til en tur betales et beløb ved afbestilling: Ved afbestilling indtil 45 dage før afrejsen er det indbetalte depositum tabt. Afbestilles rejsen 45 dage før afrejsen er halvdelen af turens pris tabt. Afbestilles rejsen mindre end 45 dage før rejsen, er den fulde pris for rejsen tabt. Alle afbestillinger skal ske skriftligt for at være gyldige.

REJSEFORSIKRING
Det anbefales at en rejseforsikring bestilles på egen hånd.

AFLYSNING
Fællesture gennemføres normalt ved minimum 8 deltagere, medmindre andet er anført. Hvis en tur aflyses på grund af for få deltagere, vil det ske senest 30 dage inden afrejsen.  Hvis en tur aflyses, tilbagebetales hele det indbetalte beløb.

AFBRYDELSE AF OPHOLD
Såfremt deltageren af en eller anden grund afbryder en rejse eller et ophold vil der ikke ske tilbagebetaling for ubrugte ydelser (hotel, transport, kørsel af bagage, flybillet eller andet). Eventuelle omkostninger til transport, hotel eller andet i forbindelse med en afbrydelse bæres af kunden selv.

GENNEMFØRELSE AF PLANLAGT PROGRAM
Dagsprogrammerne er udarbejdet med de nyeste oplysninger Timeout har tilgænglig. Vejrlig og andre uforudsete hændelser kan medføre nødvendige ændringer. Timeout tourlederen på trekken kan til enver tid beslutte, at der skal foretages ændringer i programmet (på grund af vejr forhold, eller dårlig tilstand hos en deltager etc.). Timeout kan ikke holdes ansvarlig for ændringer og forsinkelser lavet af fly/ bus og togselskaber.

DELTAGELSE I TURE
Deltagerens deltagelse i arrangementer, som er fysisk krævende og underlagt omskiftelige vejrforhold, sker på eget ansvar.

Pakkeliste >>
Læs mere om hvad du skal pakke..Pakkeliste.html

Timeout Travel       www.timeouttravel.dk        info@timeouttravel.dk

Rejser til det Skotske Højland

Timeout Travel